U hebt Adobe Flash Player niet geïnstalleerd of javascript is uitgeschakeld. Get Adobe Flash Player

Welkom bij Multiflor

""                ""

Welkom bij Multiflor. Multiflor kan u beschouwen als een groep die aktief is in verschillende sectoren.

  • U heeft Multiflor.be (deze site) die aktief was tot april 2017 in de kweek, aankoop en verkoop van eenjarigen, tuinplanten zoals sierheesters, coniferen en bomen. Tevens vind je hier ook kamerplanten en allerlei benodigdheden gerelateert aan de tuin. Kijk gerust rond op deze site en heeft u nog vragen contacteer ons dan even via het contactformulier.

SINDS JUNI 2017 IS DE PLANTENAFDELING GESTART MET TOTALE UITVERKOOP WEGENS STOPZETTING VAN DEZE ACTIVITEIT VOOR ONBEPAALDE TIJD. EIND 2017 ZIJN DE PLANTENACTIVITEITEN EN BIJHORENDE ACTIVITEITEN VOLLEDIG GESTAAKT. DIT TEN VOORDELE VAN DE ANDERE ACTIVITEITEN DEWELKE HIERONDER VERMELD. WIJ BLIJVEN VERDER BEREIKBAAR VIA E-MAIL EN OP AFSPRAAK ZOALS WE REEDS GERUIME JAREN WERKEN.

  • Behorende tot Multiflor heeft u ook de zwembadenafdeling www.swimmingpool.be Gegroeid vanuit de vroegere tuinvijverbenodigdhedenverkoop ontstond in 1998 de zwembadenafdeling. Inmiddels sinds vele jaren uitgegroeid tot een volwaardige professionele installateursploeg waarvan de patron steeds meewerkend is en ieder project zelf mee opvolgt. Zeer vele tevreden klanten gingen u voor. Tevens is er voor onze klanten een onvoorwaardelijke service na verkoop. Hiervoor volgen we veelal 's winters, jaarlijks verscheidene opleidingen en bijscholingen bij onze fabrikanten en invoerders. Zo garanderen we u steeds de beste service. Bij ons start onze relatie klant/verkoper, pas waar het bij de anderen al geindigd is ! Na uw aankoop kan u dus steeds terecht voor info, ondersteuning en indien nodig kan u ook beroep doen op onze eigen hersteldienst.
  • Meer in de recreative sector vind u de afdeling www.Vipcruise.eu Hier kan u terecht voor dagtrips, week-end trip, mid-week of week charter van een luxe motorjacht, voor een vaarvakantie steeds op maat en rekeninghoudend met uw wensen. U bepaald zelf naar waar u wenst gevaren te worden, en kan tijdens de trip indien gewenst zelf het roer overnemen onder het toeziend oog van uw schipper. Hij mag u leren varen en zal indien gewenst voor u het dienstenboekje invullen hetwelk u kan aanwenden om uw praktijk ervaring/stage te bewijzen bij het verkrijgen van een vaarbewijs of ICC. Peter heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring, is in het bezit van een algemeen stuurbrevet (groot stuurbrevet) en was bij de eerste Belgen die een ICC verkregen. Peter mag overal in Europa varen met zijn ICC C, I, S en M. Ook met grote schepen en snelle jachten. Op afspraak en mits tijdige reservatie kan u hem inhuren om op verplaatsing te gaan varen in europese landen. Tevens kan u ook beroep doen op hem voor de overbrenging van schepen via de binnenwateren. Sinds 2019 behaalde Peter het yachtmanbrevet hetwelk hem toelaat om worldwide te varen. De kennisstof werd dermate opgetrokken en verzwaard zodat het behaalde brevet gelijkgesteld werd met "officer of the watch" of "1ste Dekofficier" Peter is gemachtigd u alle opleidingen te geven van matroos tot stuurman. Peter beschikt eveneens over VHF brevet en GMDSS en SRC. Gelet op de behaalde brevetten en vaaruren is Peter eveneens kapitein ter zee. Hij mag tot de zone van 200 Nm varen (380 km van de kust) world wide.

""

Heeft u vragen voor de zwembadenafdeling, contacteer dan liefst op info@swimmingpool.be of telefonisch op 016/471438.

Onze openingsuren op afspraak zijn :

Van dinsdag tot zondag van 9 u tot 20 u (19 u tijdens de winteruurperiode)

Maandag gesloten

Voor inlichtingen, bezoek,... gelieve steeds even een afspraak te maken zodat de verantwoordelijke er voor u is. Zo vermijd u lang te moeten wachten omdat er reeds klanten met afspraak te woord gestaan worden, of de verantwoordelijke weg is naar klanten. U kan ons telefonisch of via het contactformulier bereiken voor het maken van een afspraak. Gelieve steeds te specifiëren waarover u inlichtingen wil. Bent u vertegenwoordiger ? Gelieve duidelijk te specifiëren voor welke firma u werkt en wat u wenst voor te komen stellen.

""