U hebt Adobe Flash Player niet geïnstalleerd of javascript is uitgeschakeld. Get Adobe Flash Player

Potgrond en turf

De potgrond voor algemeen gebruik die u bij ons kan vinden is een produkt dat niet in de gewone handel verkrijgbaar is. Het is namelijk een beroepspotgrond, en is degene die wij gebruiken voor de opkweek van onze planten. Hij is dan ook enkel leverbaar in grote zakken van inhoud 70 L.

Turf kan u ook gebruiken voor al deze zuurminnende planten. Deze is verkrijgbaar in balen van 250 L.

Vijvergrond is een speciaal mengsel dat verzwaard werd met klei en leem en dient om de vijvermanden mee op te vullen.

Alle turf, potgrondsoorten, boomschorsen, champveen, enz, zijn ook verkrijgbaar op bestelling in bulk (vrac) of in big/bag van 1 m3

Pinus maritima is de ingevoerde rode franse boomschors. Wij leveren deze in dikke sectie. Deze is keihard en behoud zijn decoratieve waarde, het langst van alle schorsen, alvorens deze gaat composteren.

Voor u een grondverbeteraar toevoegd kan u ook overwegen om een grondstaal te laten nemen en dan vervolgens de geschikte bodemverbeteraar en de geschikte meststoffen toevoegen volgens het verkregen bemestingsadvies. Een grondstaal dient genomen te worden volgens de voorschriften door een staalnemer en binnen geleverd te worden door hem bij de Bodemkundige dienst van België. Ook hiervoor kan u een beroep doen op ons.